martes, 13 de septiembre de 2011

SUPERCOPA NACIONAL DE CATALUNYA 2011

El Reus Deportiu femení, campió de la Supercopa Catalana
L’equip roig-i-negre ha superat a Manlleu el Palau de Plegamans per 2-4, encetant la nova temporada amb el primer trofeu
El Reus Deportiu femení ha aconseguit el seu primer títol de la temporada després de guanyar la Supercopa Catalana de Lliga Nacional al Palau de Plegamans per 2-4, en un encontre celebrat a Manlleu. Les roig-i-negres, tot i no fer un gran joc, sempre han mantingut un nivell molt constant i han pogut anar en tot moment manant en el marcador, pel que al final han acabat proclamant-se campiones.

Tot i així, el Reus Deportiu femení ha sortit decidit a jugar les seves cartes des de bon principi i la xilena Pancha Puertas ha estat l’artífex del gol que ha estrenat el marcador (5’). Aquest resultat s’ha mantingut fins al descans, tot i que ha estat gràcies a les intervencions de la portera Andrea Ruiz, que ha impedit l’empat del Palau de Plegamans.

En el segon temps, l’equip roig-i-negre ha tornat a avançar-se, tot i que el seu rival s’ha acostat amb una falta directa. I novament les aturades de l’Andrea han estat claus.. L’emoció presidia el partit, però novament Puertas ha dictat sentència i l’1-3 ha fet molt de mal a les barcelonines, que poc després han encaixat el quart quan Berta Tarrida ha anotat després de fallar ella mateixa una falta directa per acumulació. El Palau ha fet el 2-4 en els darrers instants, però el títol ha vingut cap a Reus, sent el tercer d’aquestes característiques que guanya el Reus femení, ja que l’any passat ja es va imposar en la Copa Generalitat i la Copa de la Lliga.

Hockey Patines Femenino

PALAU DE PLEGAMANS: Núria Caparrós, Berta Busquets, Laura Puigdueta, María Menbreño, Isabel Gurí, Ariadna Pujal y Núria Ferrón.

REUS DEPORTIU FEMENINO: Andrea Ruiz, Berta Tarrida, Ester Ferrer, Pancha Puertas, Carolina Herrera, Nadia García y Mireia Martínez.

ARBITRO: Luisa Pérez