miércoles, 10 de febrero de 2010

Copa Reina Hockey Patín Femenino

Biesca Gijón, Voltregá, Cerdanyola y Vilanova disputarán la V Copa de la Reina 2010 de Hockey Patín Femenino



fep.es



Clínic sobre deporte femenino en el marco de la Copa de la Reina

En el marco de la V Copa de la Reina que se disputará en Vilanova i la Geltrú los días 20 y 21 de febrero de 2010, tendrá lugar una Mesa Redonda sobre la Perspectiva de género en el entrenamiento y competición en el hockey patines. El CP Vilanova, la Asociación Española de Entrenadores de Hockey Sobre Patines (AEEHP) y la Asociación Internacional de Hockey sobre Patines Femenino (AIHPF) han sido las instituciones organizadoras del acto.

Las principales organizaciones internacionales i nacionales para el desarrollo del deporte femenino (EWS, GTI, Consejo Superior de Deportes, Comisión Mujer y Deporte del COE,...) defienden la necesidad de introducir la perspectiva de género en la formación de l@s entrenador@s y en cualquier práctica deportiva. Hombres y mujeres somos diferentes, pero debemos conocer estas diferencias para poder trabajarlas adecuadamente y conseguir el máximo rendimiento de las jugadoras, a menudo entrenadas bajo el un patrón "masculino".

Éstas y muchas más cuestiones serán tratadas por los ponentes invitados que cuentan con una dilata trayectoria en entrenar equipos masculinos y/o femeninos de hockey: Carlos Figueroa, Xavi Claramunt, Leny López y Octavi Font.

Lugar: Pavelló de les Casernes, Vilanova i la Geltrú.
Día: Sábado 20 de febrero de 2010
Hora: 17:00-19:00h
.

fep.es


--------------------------

Sorteig 5ª Copa de SM la Reina




Divendres dia 19 de febrer de 2010, a les 20:00 hores, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú acollirà el sorteig de la 5ª Edició de la Copa de SM la Reina que enguany organitza el CP Vilanova.

Els equips classificats per aquesta edició, Cerdanyola CH, CP Voltregà, Biesca Gijón HC i CP Vilanova, disputaran les semifinals dissabte 20 de febrer a les 11:00 hores i a les 13:00 hores i, els guanyadors d’aquests dos partits de semifinals, la final el diumenge 21 a les 12:30 hores.

cpvilanovafemeni.blogspot.com

------------------------------


1ª Copa Catalana d'hoquei base femení




Simultàniament a la disputa de la 5ª Edició de la Copa de SM la Reina, el CP Vilanova també organitzarà la 1ª Edició de la Copa Catalana d'hoquei base femení.

Els equips classificats per aquesta competició, de l’àmbit de la Federació Catalana de Patinatge, són els quatre primers classificats al tancament de la primera volta de la lliga catalana d’aquesta categoria: CP Vilanova, HC Castellet, C Vilassar Hoquei i HC Mataró.

El format de competició és idèntic al establert per la Copa de la Reina. Els partits de semifinals se celebraran al mateix Pavelló de les Casernes, dissabte a les 17:30 i a les 18:45 hores, i els vencedors d’aquests partits disputaran la final diumenge a les 10:00 hores.

Els encontres de semifinals es sortejaran tanmateix el dia 19 de febrer a partir de les 20:00 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, tot seguit del sorteig de semifinals de la Copa de SM la Reina.

cpvilanovafemeni.blogspot.com

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang