jueves, 30 de diciembre de 2010

FEM OK FEM







La categoria MiniFEM engloba en una única categoria a totes les nenes practicants d’hoquei de les categories pre-benjamíiniciació, pre-benjamí i benjamí, les quals a banda d’estar federades amb els seus respectius clubs i categories, s’agrupen per poder participar a la categoria MiniFEM, categorÍa que la Federació Catalana de Patinatge ha creat aquesta temporada.


Per a Xavier Alen, president del CCHP, “l’hoquei femení és, una de les prioritats del Comitè. Ara fa gairebé dos anys a la Federació Catalana vàrem impulsar el programa “FEM OK FEM” per fomentar l'hoquei femení. Els fruits ja es poden veure però hem de continuar treballant de valent per consolidar-lo des de la base”.


Per a l’organització el més important és participar i que les nenes gaudeixin amb l’hoquei patins.”





Hi participaran equips d’arreu de Catalunya com el C.P. Manlleu, el Bigues i Riells, el C.H. Mataró, el C.P. Vilanova, el Reus Deportiu, el H.C. Cerdanyola, el H.C. Montbuí, el Palau de Plegamans i el C.P. Vilafranca.
També cal destacar, entre aquests equips, la presència de jugadores de: Sfèric de Terrassa, Riudoms, Vila-sana, Castellet, Martinenc, Caldes i Alcoi (Alacant).


El Torneig es desenvoluparà en un format de triangular en 4 grups de 3 equips, 2 grups de la categoria benjami i 2 grups de la categoria prebenjami iniciació i pre-benjamí. S'utilitzaran les dues pistes del CP Vilafranca a la vegada per tal d'acabar la festa al voltant de les 14:00 hores.



1 comentario:

Joan Roca dijo...

Magnífica iniciativa!
Enhorabona un cop més!

Free counter and web stats Blogs Bang