lunes, 18 de enero de 2010

Festa del Patí - RENO

CATALUNYA: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Berta Tarrida, Maria Majó -cinc inicial- Maria Rosa Tamburini, Emma Corominas, Paula Torner, Maria Diez i Laia Salicrú.

RENO WORLD ALL STARS: Cate Ortega, Carolina Escobar, Leticia Corrales, Marina Rodríguez, Maria Herbón -cinc inicial- Natalia Corrales. Mercé Ribas, Adriana Gutiérrez y Luchi Agudo.


GOLS: 0-1 Marina Rodríguez, min. 4; 1-1 Anna Casarramona, min. 19; 1-2 Adriana Gutiérrez, min. 19; 1-3 Leticia Corrales, min. 25; 2-3 Motxa Barceló, min. 34; 3-3 Motxa Barceló, min. 37; 4-3 Anna Casarramona, min. 46; 4-4 Leticia Corrales, min. 47; 4-5 Leticia Corrales, min. 47; 4-6 Leticia Corrales, min. 48; 5-6, Motxa Barceló, min. 49

ÀRBITRES: Marc Soler i Ivan Gutiérrez.


okcat.cat

---------------------

RENO WORLD ALL STARS

Album de Leticia Corrales en facebook

---------------------

Alternativas entre las mujeres


El partido femenino entre Catalunya y el Reno All Stars fue más abierto y lleno de alternativas, puesto que las chicas de Josep Maria Barberà remontaron en la segunda mitad el 1-3 que el marcador señalaba el descanso y al final cedieron ante el combinado de jugadoras de la OK Liga que dirigió el catalán Josep Enric Torner. La inspiración de la argentina del Arenys de Munt Leticia Corrales, autora de cuatro goles, contrarrestó los tres de Motxa Barceló y los dos de Anna Cassarramona, ambas del Voltregà, y fue decisiva en la victoria del Reno All Stars.

elmundodeportivo.es


-----------------------


LA SELECCIÓ FEMENINA OFEREIX UN GRAN ESPECTACLE


esportiu.cat


Hoquei patins femení - 27/12/2009

La selecció catalana femenina d'hoquei patins ofereix bon joc i gols davant d'un combinat d'estrelles mundials.

text: Sergi Sabaté
Les jugadores d’hoquei patins han obert la tarda esportiva al Palau Blaugrana amb un bon espectacle i gols (5-6) davant un públic de diumenge, ple de nens i nenes de totes les edats, molts d’ells lluïnt les equipacions dels seus equips. Petits i grans han vist com Catalunya i una selecció mundial s’han deixat la pell sobre la pista per endur-se el partit. El marcador ha estat altern, i tots dos equips han anat directes a buscar la porteria del seu rival. Amb una jugada de Marina Rodríguez, el combinat mundial ha inaugurat el marcador i ha fet créixer el seu domini fins arribar al descans gràcies, també, a les bones aturades de la portera del Vilanova, que jugava amb la selecció d’estrelles, Cate Ortega. Al descans, el marcador era d’un 1-3 favorable a l’equip que dirigia el mític Josep Enric Torner.

A la segona part l’equip de Josep Maria Barberà s’ha posat les piles per aixecar el marcador. I ho ha sabut fer prou bé, fins a arribar al punt d’empatar, gràcies a dos bonics gols de Cristina Barceló, i posar-se per davant gràcies a un nou gol d’Anna Casarramona. Però una inspirada Leticia Corrales ha agafat les regnes del seu equip per acabar-se posant per davant. La jugadora de l’Arenys de Munt ha enganxat la defensa catalana d’esquena en un parell d’ocasions i els seus trets han estat letals.

fecapa.cat

------------------------

Galería de fotos

CATALUNYA:


festadelpati.hockeyreno.com


-----------------------------


VIDEO FEMENINO DE bobo69120





No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang