martes, 12 de octubre de 2010

Cerdanyola CH Selección España sub-20



foto de Albert Clavé


L’equip dirigit, un any més, per Emilio Borregán va disposar de la primera prova toc, de cara a la lliga, amb la selecció espanyola sub-20, en fase de preparació per l’Europeu de Darmstadt (Alemania), que es disputarà del 20 al 23 d’octubre.


El partit va constar de tres parts de 20 minuts correguts, amb un resultat final de 2-4, a favor de la selecció.


foto de Albert Clavé


Durant el primer terç es va veure un joc molt equilibrat amb un Cerdanyola que va disposar de més arribades a porteria, Cristina Vegas va evitar que el Cerdanyola inaugurés el marcador. Laia Salicrú també es va haver d’esmerçar per aturar algunes jugades amb cert perill. Quan semblava que el primer terç acabaria sense gols, Maria Herbón, una de les noves incorporació del Cerdanyola va marcar l’1-0 a falta de 5 segons.


La selecció espanyola sub-20 va dominar més al segon terç. Berta Tarrida marcaria l’empat després d’una contra i, a continuació, Ester Nadal batria a Ivet Soler. El nou recanvi a la porteria verd i blanca va mostrar bones sensacions. En aquest segon terç també es va poder veure en acció a la Laia Ruíz, un l’altra de les noves incorporacions.


L’últim terç el va començar dominant el Cerdanyola. Adriana Gutiérrez va fer palès el domini realitzant l’empat a dos en jugada individual. Però Vanessa Garcia desfeia l’empat tot llançant un globus des de lluny que es colaria directe a porteria. La mateixa Vanessa Garcia marcaria el 2-4 definitiu amb un fort xut davant porteria que tocaria al travesser i entraria a gol.


cerdanyolach.cat

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang