miércoles, 16 de septiembre de 2009

I SUPERCOPA de Cataluña de hockey patín femenino

Club Patí Voltregá y Cerdanyola C. H.

El campeón de la Copa Catalana, el Cerdanyola C. H. y el campeón de la Liga de la Primera Nacional Catalana el Club Patí Voltregá disputaron la "I Supercopa de Catalunya" en el pabellón Dani Pedrosa de Castellar del Vallés.


Foto: Albert Clavé


El Cerdanyola CH femení presenta una plantilla sense gaires canvis respecte la campanya anterior. La retirada de Marta Fuentes i la baixa de Paula Torner ha estat omplerta amb la incorporació de l’argentina Adriana Gutiérrez, procedent del Sant Feliu, i d’Anna Espriu, que després d’un any al Vic i dos al Mataró torna al Cerdanyola. La resta de l’equip amb el que comptarà José Emilio Borregán serà: Laia Salicrú, Bea Iglesias, Iolanda Font, Daniela Guerrero, Mònica Piosa, Quima Jimeno, Vanessa Daribo i Marina Garriga. El tècnic cerdanyolenc creu que “l’equip és competitiu” i afegeix que les dues noves incorporacions “són jugadores molt tècniques i faran augmentar la qualitat de l’equip”.
Entrenador : José Emilio Borregán

La plantilla del Voltregà la formen: L. Vives, M. Ferrón, A. Romero, C. Barceló, C. Dorca, M. Mompart, C. Giudici i les recent incorporades Natasha Lee, fitxada del Gijón i A. Casaramona , procedent del Manlleu.
Entrenador: Pep Maideu

L’entrenador del Voltregà coincideix amb Borregán i creu que “serà el primer assaig amb les noves regles d’hoquei”


cerdanyola.info

----------------------


El Cerdanyola C.H. Feemení se adjudica la I Supercopa de Catalunya al vencer por un claro 6-2 al Club Patí Voltregá

Cerdanyola CH: Laia Salicrú, Mònica Piosa, Iolanda Font, Adriana Gutiérrez i Daniela Guerrero -titulars- Kima Jimeno, Marina Garriga, Anna Espriu i Vanesa Daribo. Entrenador: José Emilio Borregán
CP Voltregà: Laia Vives, Cristina Barceló, Maria Ferrer, Carla Font i Marta Mompart -titulars- Sílvia Jurado, Sílvia Romero, Anna Cassanova i Mireia Muro. Entrenador: Josep Maideu
Àrbitros: Lluís Pérez i Lluïsa Belta
Goles:
3’ 1-0 Adriana Gutiérrez
4’ 2-0 Iolanda Font
6’ 3-0 Adriana Gutiérrez
22’ 3-1 Cristina Barceló
27’ 3-2 Carla Font
31’ 4-2 Adriana Gutiérrez
35’ 5-2 Daniela Guerrero
40’ 6-2 Daniela Guerrero

cerdanyola.info

------------



El Voltregà ha afrontado este partido con las bajas de Carla Dorca, Natasha Lee y Anna Romero, hecho que ha condicionado el desenlace.

cpvoltrega.com

----------

cpvilanovafemeni.blogspot.com

-----------------

fecapa.cat

-------------------

cerdanyolach.cat

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang