viernes, 8 de mayo de 2009

Tres equipos españoles luchan por la Copa de Europa de hockey sobre patines femenino

Copa de Europa de hockey sobre patines femenino




El viernes 8 de mayo se disputarán las dos semifinales
, donde encontramos hasta tres equipos españoles que lucharán para conseguir el mayor título continental a nivel de clubs. Biesca Gijón y Dysser-Totgraf Igualada se medirán a las 19:00 con el objetivo de conseguir el billete para la final del sábado.

Posteriormente, a las 21:00, el CP Voltregà, que defiende el título que conquistó el año pasado en Maelhada, buscará la otra plaza en la final ante el US Coutras, equipo anfitrión del torneo y un clásico de la competición, que eliminó al Juventus in extremis en los cuartos de final.


fep.es




EUROPEAN WOMEN’S CUP – 2009





Finished the eliminatory phase, the classified teams to participate in the “Final Four” which will be held in Coutras (France) on 8th and 9th May, are the following:
C PATI VOLTREGÁ; BIESCA GIJON; IGUALADA HC e US COUTRAS.


cerh.eu



El Biesca iniciará la final a cuatro mañana ante el Igualada, "un equipo muy compacto defensivamente que nos dejará seguro el peso del partido a nosotros por lo que tenemos que tener paciencia y esperar nuestra oportunidad", explicó el preparador del Biesca.

lavozdeasturias.es



L`equip femení del Dyser Totgraf Igualada Hoquei Club jugarà el 9 i 10 de maig a la localitat francesa de Coutras, al costat de Bordeus, la final four de la Copa d`Europa femenina després de guanyar dissabte passat un altre cop a les italianes del Bassano per 2 a 4. Les noies que entrena Xavi Claramunt van saber aprofitar les seves opcions per tornar a guanyar al seu rival i continuar fent història. A les semifinals de la final four es veuran les cares amb l`equip asturià del Biescas on hi juga l`exigualadina Marta Soler.

igualada.cat



« On n'est pas favorite face à cette équipe de Voltregà, vendredi. On s'attend à un match difficile, voire défensif, car les Espagnoles ont l'habitude de mener le jeu. Malgré tout, on a un bon coup à jouer, car elles n'ont pas réalisé une saison comme la précédente où on avait tout gagné. On sera aussi chez nous, encouragées par notre public".

sudouest.com



El Club Patí Voltregà marxarà avui rumb a Coutras on es disputarà la final a quatre de la III Copa d'Europa femenina d'hoquei Patins.

El primer partit d'aquesta final a quatre el disputaran demà divendres 8 Maig a les 19:00 de la tarda el Gijon i l'Igualada. Pel què fa al C.P.Voltregà, disputarà el seu primer partit a les 21:00 del mateix divendres davant l'amfitrió, el Coutras d'Adeline Le Borgne, exjugadora del Voltregà.

voltregafemeni.com

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang