viernes, 27 de mayo de 2011

El CH Mataró Minifem, campeón de Cataluña

foto CH Mataró

L’equip femení base (Minifem) del Club Hoquei Mataró va guanyar diumenge 22 de maig el Campionat de Catalunya 2011, celebrat a La Jonquera durant el passat cap de setmana. Des de l’inici de temporada, l’equip mataroní no ha perdut cap partit.

Semifinals i final
Les noies del Mataró van superar a les semifinals l’equip l’Sferic de Terrassa per 5 a 1, en un encontre que van dominar durant tot el partit, segons ha informat el club mataroní. Diumenge es va disputar la final entre el CH Mataró i el CP Vilanova, aquest últim després d’eliminar al FC Martinenc. Els primers minuts de la final van ser de domini del Mataró amb un Vilanova que es tancava bé. A falta de quatre minuts per a la mitja part, la mataronina’Adriana Chiva aconseguia inaugurar el marcador.
Segona part
A la represa, Aina Pinyol marcava el segon gol mataroní. Tot i que semblava que les coses es posaven molt bé per a les mataronines, una bola robada a mig de la pista permetia a l’equip del Vilanova escorçar el marcador. El joc va seguir trepidant fins quan Aina Florenza, aprofitant un embolic dins l’àrea rival, aconseguia el 3-1 final i la proclamació del CH Mataró com a campió de Catalunya.
L’equip
Dirigides per l’entrenadora Anna Fontdeglòria van jugar pel CH Mataró: Paula Lladó (portera), Joana Xicota, Marta Soler (2), Adriana Chiva (2), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (2), Aina Pinyol (1), Carla Cañete i Aina Florenza (1). Acompanyades a la banqueta per Aina Lleonart i Aina Serra.
El club ha destacat la “bona feina feta” durant tota la temporada, i ha agraït “l’esforç d’aquestes jugadores que han deixat el nom de la nostra ciutat molt amunt”. També ha destacat “la feina feta pel cos tècnic”, en concret per l’entrenadora Anna Fontdeglòria i els delegats Rosa Salicrú i Quim Soler.