jueves, 19 de mayo de 2011

Francisca Pancha Puertas presentación Reus Femeni

 Francisca Puertas xile hoquei reus deportiu
Joan Sabater i Francisca Puertas 
Josep Gallofré 

La xilena campiona del món, Francisca Puertas, fitxa pel Reus Deportiu d'hoquei

Més coneguda com 'La pancha', va aconseguir el Mundial amb la seva selecció el 2006

Josep Gallofré 12 de maig de  2011
La jugadora internacional xilena Francisca Puertas Figueroa ha estat presentada com a nova jugadora del Reus Deportiu femení per dues temporades. 'La pancha', com és coneguda en el món de l'hoquei, ha estat campiona amb la selecció xilena l'any 2006 i de la Copa Amèrica un any després. El nou fixatge del Reus Deportiu ja sap el que és jugar a Catalunya, ja que el 2005 va formar part, durant una temporada, del Club Pati Vilanova.

Pel president del club, Joan Sabater, aquest és el fixatge estrella de la temporada, i ha destacat l'equip femení del Reus com "un bon equip d'hoquei". A aquestes altures de temporada, l'equip entrenat per Oriol Borràs està en situació de poder pujar a l'OK Lliga. Per la seva banda, Emilio Serrano, un dels encarregats de l'hoquei femení, ha definit a Puertas com "una jugadora que pot ser un referent a l'equip". L'equip roig-i-negre ja compta amb integrants reconegudes com Silvana Nishi, Erica Bueno o Carolina Herrera.

Francisca Herrera 'La Pancha' s'ha definit com una davantera que pot "aportar gols i tècnica, a més de l'experiència de "ser campiona del món amb Xile". Puertas s'ha mostrat "molt contenta d'estar a Reus".

D'altra banda, pel que fa l'actualitat del Tecnol Reus, Joan Sabater ha anunciat que dilluns se sabrà definitivament si l'última jornada de l'OK Lliga es jugarà el dijous 26 o divendres 27 de maig. El que és inviable és que es disputi el dissabte 28 de maig. Sabater no entèn com "es poden jugar dos partits en una setmana i ara ens facin descansar més de set dies per anar a Andorra".

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang