sábado, 4 de junio de 2011

III Copa de la lliga femenina Catalunya

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 3ª COPA DE LA LLIGA 
Hoquei patins - 31/05/2011
 
El passat cap de setmana Bigues i Riells va acollir la III Copa de la lliga femenina amb la participació de totes les categories de les lligues del FEM OK FEM.
Hi van participar les 5 categories femenines que integren el projecte FEM OK FEM impulsat des del Comitè Català d’Hoquei Patins. Més de 160 jugadores van poder gaudir de la gran diada de l’hoquei patins femení català que va servir com a cloenda de la temporada oficial.
Per a Xavier Alen, president del CCHP, “resulta gratificant veure créixer el planter de l’hoquei femení amb un nivell tècnic que cada vegada és més alt. Aquí si que poden dir que la feina ben feta i el compromís amb l’esport de gènere dels clubs catalans en els darrers anys no té rival. Amb esportistes com les que hem vist aquest cap de setmana a la pista de Bigues, l’hoquei femení del nostre país té molt camí a recórrer”

Minifem:
1. Reus Deportiu
2. CHP Bigues i Riells "B"
3. CH Mataró
4. CHP Blanes

Fem16:
1. HC Palau de Plegamans
2. Fagavi CH Vila-Sana
3. CP Vilanova
4. CHP Blanes

2a Catalana:
1. CP Manlleu
2. Club Olesa Patí
3. UE Barberà
4. CP Manresa

1a Catalana:
1. CP Manlleu
2. FA Sant Feliu
3. CP Roda
4. CP Jonquerenc

1ª Nacional Catalana:
1. Reus Deportiu
2. CHP Bigues i Riells
3. HC Palau de Plegamans
4. Sferic Terrassa

També es va lliurar la Copa al conjunt del Palau de Plegamans com a primer classificat de la categoria Fem Nacional, al CH Mataró, fem.1ª i CP Manlleu, fem.2ª.
------------------------


L'hoquei femení del Reus Deportiu campió de la Copa de Lliga a Nacional Catalana i Minifem

El títol es va disputar el cap de setmana passat a Bigues i Riells

reusdigital.cat patinadores reus deportiu

Redacció 31 de maig de  2011
El Reus Deportiu, en les categories Minifem i Nacional Catalana Femení, va endur-se el darrer títol en joc d'aquesta temporada, la Copa de la Lliga. L'equip de Minifem va imposar-se a la final a l'equip local, el Bigues, a l'esprint final: anava perdent per 4 a 1 i va capgirar el marcador fins al definitiu 6 a 10. Per la seva banda, l'equip de Nacional Catalana va exhibir-se en la final disputada també contra el Bigues -que comptava amb algunes de les seves jugadores de l'OK Lliga- amb un victòria incontestable per 2 a 6.

El Reus Deportiu d'hoquei va adjudicar-se, en les categories Minifem i Nacional Catalana Femení, el títol de la Copa de la Lliga. Les primeres ho van fer en vèncer l'equip local per 6 a 10, i les segones, també davant l'equip local, per 2 a 6. El títol, disputat a Bigues i Riells, cal afegir el de la Copa de la Generalitat conquerida a mitjans de temporada i que arrodoneix una temporada excel·lent a les ordres de l'Oriol Borràs.

L'equip Minifem va guanyar en semifinals al Blanes per 4 a 3 després d'acabar el partit en empat i resoldre's en la tanda de faltes directes. Unes hores més tard, l'equip de Nacional Catalana va disputar la seva semifinal contra el Palau de Plegamans, equip recent proclamat campió de la lliga regular en el partit que s'havia jugat el dia anterior precisament contra el Reus Deportiu. Aixi, unes hores més tard es tornaven a veure les cares.

En un altre ordre de temes, l'equip de Nacional Catalana ha acabat quart classificat després d'empatar en l'últim partit de lliga a la pista del Palau Solità i Plegamans. Amb l'empat, els locals van certificar la priemra posició. 

El partit va resultar molt disputat amb constants alternatives, tant en el marcador com en el domini del joc.El Reus Deportiu es va avançar amb un gol de la “Pancha Puertas”, pero el Palau va capgirar el marcador abans dels descans amb dos gols que van deixar el 2 a 1. En la represa, el Reus va pressionar de valent i va empatar mitjançant Nàdia García, però el Palau, conscient que amb l'empat assolia el seu objectiu, no va deixar-se sorpendre deixant el resultat final de 2 a 2. Amb la combinació de resultats en la darrera jornada, el capdamunt de la taula de la Nacional Catalana queda de la següent manera: el Plegamans, seguit del Voltregà, l'Sfèric de Terrassa i el Reus com a quart classificat.


----------------------------


Palau de Pegamans sub16


---------------------------------- 



C. P. Manlleu

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang