jueves, 8 de octubre de 2009

AMICS DEL NOIA Más que deporte CAVATATS

Ideas para asociarse como AMICS DEL NOIA deben ser valoradas como una forma de relacionarse y de divertirse en torno a un club de hockey y a un deporte. De paso se promociona un club, se ofrecen descuentos y entradas gratuítas para animar a acercarse a ver un partido a quien nunca asistió, premiar con un descuento y entradas a quien asiste regularmente, .... pero también a que asistan a partidos del femení, que "no cotizan tanto" como el masculino, y comprobar que lo que se dice y se oye son estereotipos del deporte, de que son distintos pero que se pueden disfrutar igual, ya que distintos no significa que uno es el bueno y el otro es el malo, ni uno categoría superior y otro base o inferior.


"L’objectiu d’aquest projecte és acostar el club no tant sols a la població de Sant Sadurní sinó també a tots els afeccionats a l’hoquei del Penedès. A l’estand que el Club Esportiu Noia tindrà a la fira comercial de la Unió de Botiguers, que s’organitza paral·lelament al Cavatast es podrà, a part de veure les copes dels títols més importants del club, fer-se soci del Club aprofitant un bon descompte que es realitzarà durant el Cavatast. Però, per tots aquells que no es vulguin fer socis, tindran la primera ocasió per a fer-se
Amics del Noia.

Per tant sols 4 euros tothom es podrà fer el carnet d’Amic del Noia i entre d’altres es regalarà la placa de cava dels Amics del Noia, una entrada per a veure un partit del primer equip del Noia, 4 entrades gratuïtes per a veure els partits de l’equip de l’Ok lliga femení i els pòsters dels dos primers equips del club el masculí i el femení que disputen la OK lliga.

Cal destacar també que, durant tot el cap de setmana, els jugadors dels primers equips del Noia aniran passant per l’stand per a signar el pòster de l’equip que es regalarà a tothom que passi per l’stand. Tots aquests actes, són tan sols part del projecte Amics del Noia, que engloba altres actes que es realitzaran durant els partits dels equips de Ok lliga tant masculina com femenina, en els clubs propers a Sant Sadurní, etc…"

noiafemeni


C.E. Noia Femení 09/10

No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang