viernes, 3 de septiembre de 2010

Celsa López jugarà en el CP Vilanova



La portera Celsa López, ha acceptat la proposta del CP Vilanova i la propera temporada 2010-2011 defensarà la porteria del primer equip femení, juntament amb la Cate Ortega.


foto de acordenesfemenino


Celsa López és gallega, farà 20 anys el proper mes d’octubre i és estudiant de dret. Esportivament, la Celsa ha jugat a l'Ordenes i al Raxoi, gallecs, i a l'Alcorcón madrileny, on va ser la portera de la final de la Copa de la Reina que va guanyar el CP Vilanova.


Aquesta passada temporada ha defensat la porteria del Girona, on ha aconseguit el títol de 1ª Nacional Catalana i l’ascens a l'OK Lliga Femenina.


La Celsa és una portera de reconeguda vàlua, que va ser seleccionada per l’europeu femení sub-19 del 2008 que es va disputar a la localitat francesa de Cestas, - en el que Cate Ortega va ser la 1ª portera - europeu, però, que finalment no va poder disputar perquè va patir una lesió uns dies abans i va haver de ser substituïda per la Teresa Bernades.


La jugadora te previst incorporar-se el més aviat possible als entrenaments de l’equip, probablement la primera setmana de setembre, i potser podria estar ja a disposició de l’entrenador per ser convocada per l’encontre de pretemporada que l’equip jugarà a Voltregà el dia 4.


Sense mes incorporacions, de moment.


Al marge de l’esmentada de la Celsa, el CP Vilanova no ha incorporat fins ara cap jugadora que supleixi les anunciades baixes de la Pía Sarmiento i de la Solène Voltzenlugel, encara que ha realitzat gestions per mirar d’incorporar alguna jugadora de primer nivell. A l’espera de que alguna d’aquestes gestions pugui arribar a bon port, a l’equip que entrena diàriament des del passat dia 23 a les ordres de Xavi Mestres i sense les jugadores internacionals, hem pogut veure la presència de jugadores del planter que podrien tenir la seva oportunitat durant la propera temporada.


Donem la benvinguda a la Celsa a la nostra ciutat i al nostre equip, i li desitgem molts èxits en aquesta nova etapa.



No hay comentarios:

Free counter and web stats Blogs Bang